| Давайте кажды напишет по стиху |
| Sambros | Дата: Неділя, 09.03.2008, 00:41 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Мешканці сайту
Статус: Offline
| Ну вот напривер МОЁ - НАРОДНОЕ По над лісом стежичка - прямо у ставок, ЕЙ! Їхали козаки врізались у стовб, ЕЙ! По перед на конику їхав комндир - пика вся заляпана - чим не богатир? Или это: Видозмінений текст на пісню Status Quo - army now люди петь текст только под эту музыку! Я вспоминаю свое рідне село де я лопатой підгрібав гімно 2 куплет (руками) 3 куплет (зубами) Не хочу в армію! ОООООООООООООУУУОООО! Не хочу в армію! В воєнкаматі був стари дідок - почухав лоба і сказав: 2 куплет (пуза) 3 куплет (яйця) "Синок ти підеш в армію, ОООООООООООООУУУООООО Ти підеш в армію!" А на кавказі у нас буб дідуган відрізав пальці і поклав в кафтан - 2 куплет (руку) 3 куплет (яйця) ти підеш в армію, ОООООООООООООООООООУУУУУОООО Ти підеш в армію, ОУ ЄЄЄЄЄ!
Я жду...
|
| |
| | |
| Z@ya | Дата: Неділя, 06.04.2008, 22:38 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Ya guliala oi v sadochku Zagubila cherevik Tut pobachila ya bochku i u bochki vin legit´
Ya guliala oi v sadochku Zagubila cherevik Tut pobachila ya bochku i u bochki vin legit´
|
| |
| | |
| irinaspas | Дата: Неділя, 14.09.2008, 22:58 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| " В ПОЛЕ" Сплету венок из чебреца Вплету лучей из солнца, Оденусь в сизый я туман И обовью лозой свой стан, Пойду я во чистое поле, Где ветер гуляет на воле Протяну навстречу ему руки И скажу "избавь меня от скуки" Соберу и напьюсь лепестковой россы И опьянею от чарующей красы, Закружусь я с ветром в танце После упаду на травяное покрывальце И под щебет птиц усну Там где ветер обнимал сосну Там где пахнет земля Украиной Где набираеться все новой силой  Добавлено (14.09.2008, 22:41) ---------------------------------------------
:: "ГОЛУБИ" Я смотрю на одичавших голубей Как они клюют засохшый пирей, Как пархают они от людей Поднимаясь ввысь над крышей, Где же голуби вы типерь живете Кому воркотливую песню поете, Как удаеться вам выживать И так свободно всюду летать, Одичавшие голуби в небе летают Чистое небо собой наполняют О мире без войн напоминая Свободно меж волнами ветра пархая  Добавлено (14.09.2008, 22:58) ---------------------------------------------
" МИМОЛЕТНОЕ ВЛИЧЕНЬЕ" Взгляды мх встретились вдруг И дрожь подступила до рук, Глеза закрывались туманно И мысли работали пянно И все отступало от них Как буд-то небыло других, Он к ней подошол не спеша И в танец повел ее кружа И все сильнее ее прижимал И руи нежно ей целовал А она закрывала глаза И обплетала его как лоза, Сладко кружилась ее голова А он шептал красивые слова, Но оборвался песни звук И прекратился танец рук, Он наклонился до лица И услышал мелодию сердца, Он уста свои не сдержал И страстно ее поцеловал На прощанье взглянув еще раз И ушол в далину ее глаз
irinaspas
|
| |
| | |
| SoS | Дата: Понеділок, 15.09.2008, 17:51 | Повідомлення # 4 |
Генерал-лейтенант
Група: Перевірені
| Сама придумала ?
Штиками можна зробити все, що завгодно; тільки сидіти на них не можна. Наполеон
|
| |
| | | | |
| Відьма | Дата: Вівторок, 14.10.2008, 21:25 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Кохай мене!Жагучо,ніжно і нестримно! Як птах свою свободу без якої гине. Кохай мене!Тендітно,щиро і шалено, І мрій завжди лише про мене! Цілуй і обіймай мужніми руками, Кохай!Кохай мене аж до нестями! Кохай,як весну ніжну і пахучу, Бажай сьогодні,завтра і завжди! Кохай,як воду чисту і цілющу Без свіжості якої уже не зможеш жити ти! Дивись на мене в своїх снах, Кохай мене!Шалено,до нестями І вір,що завжди буду у твоїх думках. І знов цілуй мене і міцно обіймай, Тримай мене,лелій,кохай, Як квітку найгарнішу в світі. Бажай мене!Бажай мене у холоді зігріти! Не відпускай мене,цілуй солодкими вустами!
І все на світ треба пережити І кожен фініш-це по-суті старт. І на перед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт...
|
| |
| | |
| Tatina | Дата: Четвер, 16.10.2008, 15:29 | Повідомлення # 7 |
Подполковник
| Всем привет, вот хотела поделиться : Греховна ты, моя душа, Тебя не чувствую порой, Но чернотой твоей дыша Я превращаю этот мир - в мой бой. Бой за любовь - где нет любви, Где черны вороны кружатся Где я не чувствую земли, Бой из греха, распутства, пьянства. И мается моя рабыня, Вся почернелая до дна, А все равно ее гордыня Не даст нажать курочек у виска.
Засмажене курча завжди виглядає щасливiшим од живого.
|
| |
| | |
| Відьма | Дата: Вівторок, 21.10.2008, 21:01 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені все це набридло. Ці розмови пусті, Ці почуття брехливі, Поцілунки солодкі,але не щирі. Я ненавджу тебе! Бо ти розтоптав мене, Знехтував моїми почуттями. Будь ти проклятий,я проклинаю тебе! Навіщо це робив? Навіщо знущався наді мною? Хотів сам собі довести, Що можеш мати все що захочеш? Але чому обрав саме мене? Я ненавиджу тебе! Я тобі довірилась,дурна, Думала,що щирий ти зі мною. Але ти лише грав, Ти вів криваву війну зі мною. Я тебе проклинаю, І моє прокляття є страшне. Я зітру тебе з лиця Землі. Ти ніколи не знайдеш щастя, Ні зі мною,ні з нею,ніде і ні з ким. Що ж,ти мене знищив, Але тепер я знищу тебе. І після смерті своєї тебе не полишу, Буду приходити в безсоння твоїх ночей. Ти не зможеш жити на світі, Бо у ньому залишусь я,хоч мене і не буде. Мої очі будуть повсюди переслідувати тебе І ти не зможеш мене забути. Я залишусь солодко-гірким присмаком на твоїх губах, Ти вічно пам'ятатимеш мої поцілунки. Не зможеш забути мій щирий і наївний погляд. І кожну ніч тебе губитеме цей спогад. Ти не зможеш мене забути, Ти проклятий мною, Тою,котра востаннє повірила саме тобі, Але все ж не знайшла в тобі спокою змучена душа. Я відходжу в небуття, Але я буду жахом твоїх снів, І ти не зможеш заснути, Я буду мучати й катувати тебе І не знатиму спокути. Ти прокидатимешся знову, І знову не зможеш віч зімкнути, Я нагадуватиму тобі про ті палкі почуття. А можливо навпаки, Ти прокинутись не зможеш, І тоді я заберу тебе туди, Де ти будеш віки вічні муки терпіти. О так!Я хочу,щоб це все ти відчув. Щоб так само мучалась твоя душа, Щоб хоч на хвилину пережив всі ті страждання, Що терпіла я. Я проклинаю тебе! І нехай твій світ і дім проклятим буде! Я заберу тебе у пекло, Де знущатись власноручно над тобою буду, Я стерво,і я перетворю твоє життя у пекло, А потім зловтішатись буду. Такою вже зробило мене життя, Будь ти проклятий,"мій милий", Я вб'ю тебе,але ж саама за тобою піду.
І все на світ треба пережити І кожен фініш-це по-суті старт. І на перед не треба ворожити, І за минулим плакати не варт...
|
| |
| | |
| Tatina | Дата: Четвер, 23.10.2008, 16:32 | Повідомлення # 9 |
Подполковник
| коментарій: (власний погляд на вірш Відьми) Прокльони ті страшні, Які людина в злості Б’є, як злива, у вірші , І ламає душі кості. Де було кохання , не буває зла, І якщо ти дійсно любиш - побажай добра. Від ненависті гіркої, Ти випила гріха напій, І страшні твої прокльони - то лиш спосіб, Щоб сказить –«ти мій». Нащо ж ти голосиш діво, Знаєш, що не поцілує, більш ніколи мило. Проклинаєш ти життя його, Хочеш щоб , тобі скорився, Та повір, його душа твого, Серця, злого, не боїться. Не тривож його душі гріха, Бог йому , не ти- суддя !
Засмажене курча завжди виглядає щасливiшим од живого.
|
| |
| | |
| Відьма | Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 14:16 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Я зникаю з твоїх думок, Я із серця твого зникаю. Розумію: невірний крок, І тому я тебе втрачаю. Я втікаю у темінь снів, У омани капкан тікаю. І якщо ти забути зумів - Я без сумнівів просто зникаю. Розчиняюсь в розмитих снах, Тану снігом у сонця хвилях, Так, як танула в твоїх руках І в очах безкінечно милих. Вириваю із серця біль, Я із нього тебе вириваю. Не помітив. Не зрозумів. Вириваю і помираю... Прокидаюсь в холодній пітьмі. І в думках ще недавніх блукаю. Я без тебе. А ти - в мені. Відчуваю, що й справді зникаю...
|
| |
| |
|