[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Він + Вона » Знайомимось » Усі сторони інтернет-знайомства (Інтерент-знайомства...Що це? Спроба знайти свій ідеал чи....)
Усі сторони інтернет-знайомства
protecterДата: Понеділок, 15.12.2008, 11:33 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Мешканці сайту
Статус: Offline
Інтерент-знайомства...Що це? Спроба знайти свій ідеал в інтеренті за браку часу чи сукупнісь невдах та різних злочинців? Цікаві абсолютно різні думки та погляди на цю тему...Можливо у когось був досвід... Починаймо!

SoSДата: Понеділок, 15.12.2008, 12:19 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Перевірені
Ну як на мою думку, то інтернет-знайомства це і те, і те разом. Хіба не можна через інтернет з кимось познайомитися ? Можна ! І навіть знайти хороших друзів але в інтернеті можна познайомитися і з шахраями теж. Я, наприклад в інтернеті знайомився з цілком непоганими людьми але це залежить яким чином знайомитися, думаю не потрібно хворобливо шукати собі друзів чи других половинок і все буде гаразд

Штиками можна зробити все, що завгодно; тільки сидіти на них не можна.
Наполеон

protecterДата: Вівторок, 16.12.2008, 13:20 | Повідомлення # 3
Подполковник
Група: Мешканці сайту
Поділюсь власним досвідом))... Я також знайомилась з багатьма цікавими людьми через інтернет..Спілкувались тільки на рівні друзів..Але було декілька випадків, коли я зустрічалась з цими друзями в реальності! І хочу сказати, що інтернет-образ і образ в реальності- небо і земля! Писати і говорити можно будь що, а от в реальності...Люди примітивні, нецікаві і не зовісім розумні! А ще я гадаю, що ті, які шукають собі другу половинку в інтернеті насправді просто невдахи і з ними в реальності не все гараз, тому вони не можуть знайомитись і спілкуватись в реальності, а схиляються до інтернет ресурсів, бо це вже останній шанс! Але це мої власні спостереження...

kolredДата: Вівторок, 19.10.2010, 21:03 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Долинчани
Quote (protecter)
А ще я гадаю, що ті, які шукають собі другу половинку в інтернеті насправді просто невдахи і з ними в реальності не все гараз, тому вони не можуть знайомитись і спілкуватись в реальності, а схиляються до інтернет ресурсів, бо це вже останній шанс! Але це мої власні спостереження...

Тоже проводил исследования wink и у меня похожие результаты относительно "неудачников". В интернет-знакомствах - их действительно очень много. В интернете можно скрыть много недостатков - внешность, манера поведения, разговора, улыбка.... здесь этого зачастую не увидишь или не услышишь.
Интернет как последний шанс - это скорее всего громко сказано ведь есть и такие, которые нормальные, адекватные и образованные, работают.. никуда не ходят (бары, клубы), а просто убивают по вечерам свое время в интернете.... причем, делают это без особого фанатизма. Это тоже мои собственные наблюдения.

Повідомлення відредагував kolred - Вівторок, 19.10.2010, 21:16

Форум » Він + Вона » Знайомимось » Усі сторони інтернет-знайомства (Інтерент-знайомства...Що це? Спроба знайти свій ідеал чи....)
Сторінка 1 з 11
Пошук: