| Побажання адміністратору |
| dolinskaya-kr | Дата: Неділя, 06.01.2008, 12:18 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Залишайте свої побажання щодо інформації на сайті.
Підтимайте адміна у проекті "Лідер нації"
|
| |
| | |
| Cube | Дата: Вівторок, 08.01.2008, 23:17 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Перевірені
| Побажання адміністратору читати листи відправленні через "зворотній звязок" У мене є фотографії ЖД станції і пристанційних будівель. Як їх викласти на сайт? Добавлено (08.01.2008, 23:15) --------------------------------------------- а, і ще побажання. зроби сайт на якійсь одній мові а то веселий має вигляд наприклад [переглянути] [добавіть отвєт] [відмінити] або Фотографій в альбомє: 8 Сторінки: [1] Сортіровать по: Датє · Рєйтінгу · Коммєнтаріям · Просмотрам Добавлено (08.01.2008, 23:17) --------------------------------------------- а, і ось ще а то забуваю все зробити за відкриття сайту +1
|
| |
| | |
| OMEN | Дата: Вівторок, 22.01.2008, 03:29 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
Група: Мешканці сайту
| Хочу пообщаться с владельцем (администратором) ресурса. icq 218 789 222 e-mail denomen@gmail.com По теме - наличие сайта - уже позитив! Развиваться есть куда! Жду на связи! С уважением!
Форум Украины - www.giga.dp.ua
|
| |
| | |
| dolinskaya-kr | Дата: Вівторок, 05.02.2008, 22:54 | Повідомлення # 4 |
Admin
Група: Адміністратори
| Quote (sveta-shermet) Здравствуйте! Медленовато работаете! Я обьявление накатала, а Вы его никак не вставите! На відміну від Вас, шановна панянко, я працюю на залізниці і не маю змоги в робочий час займатись сайтом. І оголошення я не вставляю, а перевіривши їх - дозволяю публікацію. З повагою, адмін.
Підтимайте адміна у проекті "Лідер нації"
|
| |
| | |
| sveta-shermet | Дата: Четвер, 07.02.2008, 14:54 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| Спасибо, уже все ок! С уважением к админу- я.
Светуля-красотуля
|
| |
| | |
| Veri | Дата: Четвер, 07.02.2008, 14:55 | Повідомлення # 6 |
Майор
| Posylaju svoju vdačnisť ADMINU za nofi fotky m. Dolinskaja, na fotkach bahato znajomych oblyč žyteliv Dolinskoj, dakuju zavždy reahujete na bažannia učasnykiv saitu, dakuju za fotky takož vulyc našoho mista , jak zavždy bahato kvitiv. S povahoju. [Natali] Добавлено (31.01.2008, 22:58) --------------------------------------------- Dobry večir, ICQ, poprobujte stahnuty s internetu , na " Google". Добавлено (02.02.2008, 01:00) --------------------------------------------- Дякую, але це не тільки моя заслуга, а й всіх наших Долинчан. під кожним фото є інформація, хто завантажив фото. А якщо фото іншого автора, то в описі вказується його прізвище. Dakuju, ale ze ne tilki moja zasluga, a j vsih Dolinchan. Pid kognim foto e informacija, hto zavantagil foto. A jakwo foto inwogo avtora, to v opise k foto ukazuetsja jogo prizviwe. Z povagoju, vaw admin, Ruslan
|
| |
| | |
| Z@ya | Дата: Четвер, 07.02.2008, 14:55 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Admin dyakuu za te scho rozmistuv moi foto m.Dolinskoy! ya tobi na e-mail che prishlu! v mene e duge krasivi foto! s povagou tviy user Z@ya
Ya guliala oi v sadochku Zagubila cherevik Tut pobachila ya bochku i u bochki vin legit´
|
| |
| | | | |
| SoS | Дата: Четвер, 25.09.2008, 08:17 | Повідомлення # 9 |
Генерал-лейтенант
Група: Перевірені
| Quote (Cube) У мене є фотографії ЖД станції і пристанційних будівель. Як їх викласти на сайт? На вкладці "фотоальбом" є вкладка "додати фотографію", також фото можна виставляти безпосередньо на форум, для цього пропоную скористатися сервісом Зображення в інтернеті, я користуюсь ним, для цього завантажуєш фото з комп`ютера, копіюєш його адресу (якщо хочеш, то детально розкажу), потім використовуєш тег "img", що знаходиться над цим полем де ти пишеш і вставляєш в нього цю адресу Quote (Cube) а, і ще побажання. зроби сайт на якійсь одній мові На якій такій "якійсь одній" ? Сайт має бути без компромісів на нашій українській мові
Штиками можна зробити все, що завгодно; тільки сидіти на них не можна. Наполеон
|
| |
| | |
| irinaspas | Дата: Четвер, 25.09.2008, 22:02 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| а чому на одній, звісно ,ми всі володіємо українською та російською , але ж ще є люди які розмовляють і можуть висловлювати свої думки логічніше на російській, ми всі патріоти свого міста, своєї області а також нашої держави тож мова признак нації але не треба принижувати російсько мовних людей, ми всі діти "СССР" а батьків не вибирають ,тож пропоную залишити все як є , компроміс так давайте і анг,мову не сприймати , вибачте я додаю своє обгрунтоване побажання для сайту
irinaspas
|
| |
| |
|