[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Форум » Обговорення » Духовність » Захоплення церкви ? Чи це нова влада церкви ?
Захоплення церкви ? Чи це нова влада церкви ?
dolinskaya-krДата: Вівторок, 22.11.2011, 00:46 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
Останні події у нашому місті навколо церкви стали темою № 1 в обговореннях городян. Тож пропоную для перегляду відео з місця подій:

1) Початок

Підтимайте адміна у проекті "Лідер нації"

dolinskaya-krДата: Вівторок, 22.11.2011, 00:54 | Повідомлення # 2
Admin
Група: Адміністратори
продовження:

"День за днем" - канал Кіровоград

нічне захоплення церкви 18.11.2011

Підтимайте адміна у проекті "Лідер нації"

МісцевийДата: П'ятниця, 25.11.2011, 23:14 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Долинчани
На мою думку така повед1нка не надае повагу не одн1й не друг1й сторон1 а саме прикре тещо люди настроены проти церкви

SoSДата: Субота, 26.11.2011, 15:18 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Перевірені
Quote (Місцевий)
На мою думку така повед1нка не надае повагу не одн1й не друг1й сторон1 а саме прикре тещо люди настроены проти церкви

От питання чи піде справді віруюча людина у таку церкву ?Гадаю як і піде то вкрай задурена

Штиками можна зробити все, що завгодно; тільки сидіти на них не можна.
Наполеон

МісцевийДата: Понеділок, 28.11.2011, 12:13 | Повідомлення # 5
Сержант
От питання чи піде справді віруюча людина у таку церкву ?Гадаю як і піде то вкрай задурена

справді віруюча людина ПІДЕ бо вона вірить не в батюшку а в БОГа.

А в кого які думки з цього приводу.

Я не можу зібрати в собі думки. Я вважаю що такі дії прихожан дуже неадекватні. От наприклад як би впустили нового батюшку до церкви і він би їм не підходив от тоді потрібно було просити владику змінити батюку. А так не знаючи людини прихожани зробили з нього злодія, хоча замітьте що новий батюшка вів себе достатьно пристойно. І ще одне не одна людина яка стояла там говорила який поганий отець Володимир, та як його тільки не називали, і тут тобі на.
Я скажу так БОГ їх розсудить. та я вважаю що не прихожанам вирішувати такі питання.

SoSДата: Понеділок, 28.11.2011, 14:39 | Повідомлення # 6
Генерал-лейтенант
Quote (Місцевий)
справді віруюча людина ПІДЕ бо вона вірить не в батюшку а в БОГа.

Та справа в тому, що згідно тексту Святого Письма на стільки, я пам`ятаю Бог знаходиться не в будованих храмах, а там де зберуться в ім`я Його двоє, чи троє, чи більше людей, там і Бог посеред них, тобто фактично де завгодно, тому в церкву для того щоб прийти до Бога йти не обов`язково особливо маючи на увазі, що в тій церкві швидше за все Бога нема

Quote (Місцевий)
От наприклад як би впустили нового батюшку до церкви і він би їм не підходив от тоді потрібно було просити владику змінити батюку

Йде звичайна внутрішня боротьба за церковне бабло й Бога серед цієї непристойної боротьби нема, так звані "прихожани" навряд саме з релігійних переконань відстоюють свого "батюшку", власне те саме стосується й іншої сторони але не справа прихожан вказувати вищим церковним властям хто має бути попом, віруючі якщо вони справді віруючі мають коритися, а про нашого "батюшку" дійсно легенди ходять

Наполеон

Повідомлення відредагував SoS - Понеділок, 28.11.2011, 14:46

МісцевийДата: Вівторок, 29.11.2011, 10:54 | Повідомлення # 7
Сержант
100% write

Але хочеться надіятись що все зміниться на краще, не знаю чому але мені така зміна до душі. Тепер коли захочеться або коли потрібно ми можемо звернутись в нашу церкву, а не шукати де б похрестити дитину, і т.д.
Наскільки я пам'ятаю то покійний Отець Віталій був теж не без гріха , але до нього приїзджали люди з других областей, він навіть лікував, і мені мати розповідала, коли я був маленький то щось там злякався і вона звернулась до нього то він сказав що він тут не допоможе. Я веду це до того що другий би почитав молитву взяв гроші і все. І ще на мою думку в церкві не може бути "ТАКСИ" я вважаю що кожен сам вправі вирішувати згідно зі своїми можливостями скільки "заплатити", я розумію є людьські затрати на бензин і т.д. але коли наприклад в людей похорон а тут щей кругленьку суму нада батюшкі віддати то це як на мене негодиться. І ще скажу так ( "Бога серед цієї непристойної боротьби нема") БОГ є скрізь і завжди, і він все бачить і до кожного з нас прийде той час коли нам відповідати за свої гріхи, а до церковних служителей буде жорсткіший відбір.

SoSДата: Вівторок, 29.11.2011, 15:36 | Повідомлення # 8
Генерал-лейтенант
Quote (Місцевий)
БОГ є скрізь і завжди

Цитату зі Святого Письма можна ?

Наполеон

МісцевийДата: Середа, 30.11.2011, 17:00 | Повідомлення # 9
Сержант
Нажаль не володію письмом

Ксюша4188Дата: Середа, 30.11.2011, 20:45 | Повідомлення # 10
Рядовой
Група: Мешканці сайту
Хотіла переглянути відео доступ обмежений- ЧОМУ? Навіщо викладати,а потім обмежувати перегляд?

Повідомлення відредагував Ксюша4188 - Середа, 30.11.2011, 20:49

Форум » Обговорення » Духовність » Захоплення церкви ? Чи це нова влада церкви ?
Сторінка 1 з 212»
Пошук: